søndag, januar 29, 2006

Inspeksjon av Svartliens ambassade

Tirsdag 24. januar foretok Svartliens miljøvern, olje og energiminister, Marianne, en inspeksjon av Svartliens ambassade på Flatnes. Denne inspeksjonen var naturligvis skjult under betegnelsen "besøk".
Jeg dro sammen med Anita som plutselig ble utnevnt til presseansvarlig. Det viste seg at Flatnes ligger svært usentralt til. Faktisk så usentralt at jeg til tider trodde jeg befant meg i en helt annen by enn Bodø. Så til andre nysgjerrige utforskere vil jeg anbefale gode sko for et besøk til Flatnes medfører en del gåing.
Vel framme ble vi svært godt mottatt av ambassadør Henrik. Han laget pizza til oss og kvelden var svært hyggelig med Frustrerte Fruer og Kongen av Queens.


Allikevel er det jo ikke mulig å komme unna det faktum at dette slett ikke var et hyggebesøk, men en inspeksjon. Miljøvern, olje og energiministeren har derfor følgende merknader å komme med:

1. Ingen strøing utenfor ambassaden. Siden det var svært glatt utenfor kunne inspeksjonen fort endt med brukket fot, noe som ville medført stryk av ambassaden.

2. Ambassaden burde absolutt vært skiltet. I en labyrint av hybler er det absolutt ikke logisk hvor C209 er plassert.

3. Siden ambassadøren nesten er bergenser er det kanskje naturlig at han er Brann-fan. Dette kan Svartlien tolerere, men å henge opp hele to Brannskjerf syns jeg er å dra det hele litt vel langt.

4. Det viser seg at ambassadøren faktisk stjeler olje fra andre. Sånt kan ikke en miljøvern, olje og energiminister akseptere.








5. Det foregår ingen kildesortering ved ambassaden til tross for at det henger en oversikt på veggen over både kildesortering og hvordan man bretter melkekartonger.



Ellers var det også ting som gjorde meg svært glad. Som for eksempel lys som slår seg på når noen beveger seg i gangen. Sånne strømsparende tiltak er svært geniale. Vannet på Flatnes passerte smakstesten. Og da vi fant voks på badet med navnet "Short sexy hair" følte vi at vårt syn på ambassadøren ble en smule forandret. Men sånt liker vi absolutt godt.



Alt i alt kan miljøvern, olje og energiministeren konkludere med at til tross for noen merknader passerte ambassaden på Flatnes inspeksjonen med glans. Det viktigste er jo tross alt å føle seg velkommen og det gjorde vi absolutt.

Presseansvarlig og fotograf: Anita Jordanger

2 kommentarer:

Anonym sa...

so va de dinnja krediteringa av bildetakinga då... kremt-kremt...

smeinrich sa...

Viser til en grov faktafeil. Svarte lien sin ambasade får flatnes holder slett ikke til i hybel c209. Dette er viktige opplysninger som må sjekkes og kvalitetssikres før de kommer på "trykk". Nå kan jo folk gå feil når de skal til svart elien sin amabased får flatnes. Skjerpings!