mandag, januar 16, 2006

Livet etter døden

Svartlien Bofellesskap ønsker å sette søkelyset på den økende problematikken med boks-øl. Vi synes å ha sett en drastisk vekst i konsumet av øl på boks, og at dette går på bekostning av øl på flaske. Dette tar vi avstand fra av flere grunner.

For det første er en av Svartlienregjeringens kampsaker å gi ølkorker et liv etter døden. Vi arbeider mot et mål om at vi til høstens nattcup kan overgå poptetgullmannen med vår egen ølkorkmann. Derfor ønsker vi at så mange korker som mulig finner veien til glasset på hyllen vår. Når folk forkaster glassflasken blir dette en umulig kamp å kjempe.


For det andre er det for oss helt åpenbart at det er en mye større nytelse å fortære flaskeøl fremfor boks-øl. Etter grundig forskning har vi nemlig kunnet avdekke at en vesentlig større del av ølen dør i boksen i forhold til i flasken. Den siste skvetten er det ingen som liker, så vi ser ikke noe poeng i at den skal være større enn nødvendig.

For det tredje har vi registrert at boks-ølen i flere tilfeller er dyrere enn flaskeølen, og da snakker vi literspris selvfølgelig.

På dette grunnlaget oppfordrer Svartlien Bofellesskap alle sine lesere til å forkaste boks-ølen. Flaskeøl derimot, inngår. Og korkene tas i mot med stor takk!

(vi sender samtidig ut en særlig oppfordring til alle våre ambassader og konsulat om å samle korker mot et felles mål.)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Good evening, Svartlien!rmn in Volda calling(i disse gp-tider..)Festlig blogg dere produserer.Liker særdeles godt Svartelista.Glup&grom:)Bare å blekke på!Jeg står og heier(stemt på dere allerede).Og kommer før eller senere med den jævla ølkorka;)hi-hi,ti-hi.Ekstra STOR klem til Marthe.

Qvilio sa...

På Mega rett ved siden av Svartlien Konsulat avdeling Tiurveien har de Heineken Import på flaske og det er meget bra saker, det er bare jævla dyrt :(

Men jeg støtter flaske, helt klart! Helst flasker plassert oppi en kasse på et kaldt rom.

Anonym sa...

Man kan slå folk med flaske!Det har æ sett på film. Boks e ikkje like farlig, selv om man kan få den lille åpnetingen i øyet hvis noen kaste den veldig hardt. Det beste e helt klart 40oz.Ghetto!