lørdag, februar 11, 2006

Grateng: kylling

Torsdag og fredag imponerte Svartlien Bofellesskap nok en gang med fantastisk kokkekunst. Selvfølgelig var det grateng som sto på menyen, og da type kylling.


Dette trenger du om du ønsker å kopiere suksessen, noe vi anbefaler på det sterkeste:

  • Kylling, 1 stk.
  • Pasta (sånn passe mye).
  • Hvitløk
  • Rødløk
  • Paprika, type orange
  • Mais
  • Cherrytomater
  • Brokkoli
  • Annanas
  • Sjampinjong
  • Indisk tandoorisaus
  • Ost
  • Hvitløksbaguette

Alle ingridiensene, sett bort i fra hvitløksbaguetten og osten selvfølgelig, fordeles rundt om i en illfast form. Da får man dette resultatet:


Til slutt strør man ost på toppen og putter det hele i ovnen. Steketiden er beregnet til ca 20 minutter, men dette avhenger nok av ovnen. Når ti minutter gjenstår legges hvitløksbaguetten inn, ved siden av gratengen selvfølgelig.Om du har gjort det hele riktig skal du sitte igjen med noe som likner dette produktet:


Velbekomme!

1 kommentar:

Qvilio sa...

Dette så jo meeget snadder ut! Skulle gjerne testet selv, men nå er det nå en gang sånn at det ikke er steikeovn i svarte liens in ambasased får tiuens...