torsdag, mars 23, 2006

Korkene slår tilbake

Vi er, som våre faste lesere antageligvis har fått med seg, veldig glade i korker i Svartlien. Vi har de siste månedene hatt stor glede av å gi disse korkene en ny sjanse etter at de brutalt har blitt adskilt fra flasken de kom fra. Noen få heldige korker har til og med vært så heldige å få oppleve det store utland, gjennom å ligge i diverse vesker da Svartlien dro til London.
Til nå har korkene ikke gjort stort vesen av seg etter at de har blitt plassert i den hvite kurven på hylla i Svartlien. (Men vi er jo selvfølgelig overbevist om at de er overlykkelige inni seg.)
Men i går kveld skjedde det usannsynlige. En kork bestemte seg for å gjøre opprør. En lettere skremt Svartlienbeboer endte opp med blodig finger etter å ha lagt nye korker i samlingen. Korken slo selvfølgelig til mot den beboeren som ikke er særlig begeistret for blod.
Dette opprører Svartlien meget. Vi føler korkene burde vise mer takknemlighet. Kanskje denne opprørske korken vil få med seg flere av sine korkevenner og før vi vet ordet av det har vi en revolusjon? Dominoeffekten kan i dette tilfelle være ekstremt farlig. Hvis en kork kan sette en finger ut av spill, hva kan da x antall korker gjøre? Vi snakker her om konsekvenser som vil merkes langt utenfor Svartliens grenser.
Korkene driver antagelig nå og samler tropper. De venter på at de skal bli mange nok. Når dette skjer er uvisst, men en ting er sikkert. Korkesamlingen blir større for hver helg og onsdagskro som går. Dere er herved advart. Korkene er i ferd med å slå tilbake.

1 kommentar:

smeinrich sa...

Vel, hva hadde dere gjort dersom dere hadde blitt plassert i en kurv sammen med em haug andre mer eller mindre like utgaver av dere selv? Her snakker vi deprimerte korker som angriper fordi de har en desperat trang til å formere seg. Men kan de det i kurven deres?? NEI! De kan ikke det. Dere har nemlig utelukkende plassert ett kjønn i kurven og dere burde ha skjønt at nettopp dette ville føre til opprør etter hvert. Jeg har prøvd å tilføre det andre kjønnet til kurven (selvsagt den dingsen man åpner ølbokser med) utallige ganger, men blir brutalt avvist hvcer gang. Det blir altså feil å skylde på korkene i denne sammenhengen, det er tross alt dere som har samlet dem og lagt de mest grusomme planer for hva dere vil gjøre med dem.