onsdag, mai 24, 2006

Såvidt sex

Vi skal nå ta opp et tema som ikke tidligere har vært diskutert på Svartlienbloggen, det vil si sex. Vi håper jo selvfølgelig at vi nå vil få flere treff på bloggen vår ute i webben, men om vi ikke får det så vil nok uansett dette temaet ha en viss underholdningsverdi.
Det er nemlig fenomenet "såvidt sex" som har fått Svartliens beboere til å legge hodene i bløt. (Ikke bokstavelig talt altså.) Vi vil da bare informere med en gang at det er faktisk noen som har sagt at de har hatt "såvidt sex" med en annen person, dette er ikke noe Svartlienbeboerne har kommet opp med selv.

Foruten å være et flott bokstavrim (noe vi journaliststudenter alltid setter pris på), skal altså "såvidt sex" være noe man kan ha med en annen person. Det første jeg tenkte da jeg hørte dette var den legendariske uttalelsen til Muffe i årets sesong av Big Brother: "Jag var inne i dig, men vi hade inte sex." Jeg tror "såvidt sex" og dette Muffe her snakker om må være det samme. Svartlien stiller seg allikevel skeptisk til begge disse fenomenene. Er det mulig vi har misforstått hva sex egentlig er? For hvordan kan man være inne i noen, men allikevel ikke ha sex?

Jeg tror det er på tide vi undersøker begrepet "såvidt sex" ved å kaste ut noen ville forslag om hva dette kan være.

Skulle det egentlig være "så hvitt sex", altså sex i snøen?
Er man bare så vidt borti noen og så er hele moroa over før det egentlig startet?
Vil det si så vidt (altså bredt) sex?
Har man kanskje bare glemt å plassere ordet for foran det hele, forsåvidt sex?

Som dere skjønner er variantene uendelige og dere står fritt fram til å dele deres syn på dette fenomenet ved å legge igjen en kommentar.
Svartlien føler uansett at "såvidt sex" er et svært tåkete begrep og at dette er noe som fort kan misbrukes. Som journaliststudenter er vi svært enkle dyr, som resten av den norske presse. Vi trenger en verden som er svart og hvit, vi trenger skurker og vi trenger helter. Enten så har du sex, eller så har du ikke sex. Vil her referere til Haralds svært "rett på sak" sjekkefrase: "Ska vi pul eller ska vi ikke pul?"
Vi i Svartlien vil derfor konkludere med at "såvidt sex" er til besvær for alle selv om det er et svært fint bokstavrim, og håper derfor ikke at dette blir et vanlig fenomen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Fiffig undring, svartfolk. Jeg må likevel si at jeg lurer enda mer på hva dere mener med den mulige forklaringen: "så vidt (bredt) sex"?

anniken sa...

Akkurat forslaget med "så vidt (bredt) sex" kom faktisk ikke fra en av Svartliens beboere. Vi har allikevel forstått det slik at det dreier seg om kvinnens romslighet nedentil. Jeg håper virkelig ikke vi må forklare det nærmere enn dette:)

Anonym sa...

Vil "gnukking på sofaen"(kvoterer fra norskboka fra ungdomsskolen) gå under denne kategorien?

Anonym sa...

Sovjetsex. Vanligvis referert til som samleie med profilerte CCCP-ledere, med Lenin, Josef "Simsalabim" Stalin og Gorbatsjov som de mest populære. Må ikke forveksles med "sovjetkjeks" (flattbrød) eller "såvidt sex" (???).

Øystein Jorem sa...

Jeg googlet Såvidt sex. JEg fikk bare et resultat, men et resultat som kan være en ny løsning. Hva om personen som svarte på spørsmålet var svensk? der skriver de jo tallet seks som sex. Sitat "Utom dessa barn måste Johan Gustaf Wattrang ha ägt ännu två, för såvidt sex barn lefde 1759." Kan det ha noe med tallet å gjøre?

anniken sa...

Nå skal vi være svært forsiktige med å bevege oss for langt opp i Nils E. Øys identifikasjonstrapp (pensum surrer rundt i Svartliens hoder for tiden), men vi kan avsløre såpass at personen som uttalte dette er en gutt og han er ikke svensk. Så der røk nok den teorien. Men vi må si det var et veldig fint og kreativt forslag.

Anonym sa...

nok en gang merker jeg aldersforskjellen her folkens. Nok en gang må Dr. Jørgen - sex educator, lære dere rookies en ting eller to...
Først må man deffinere hva som er sex, puling, knulling, sengevals, sengerock (hakket bedre enn sengevalsen, kjært barn har mange navn.
Sex innebærer en god del bevegelser (les ut og inn, hokie pokie) for at det i hele tatt skal være digg. Dette resulterer til syvende og sist til utløsning hos mannen, og av og (avhengig om kisen har skills seff) orgasme hos damen. Altså nå kan det være sex uten utløsning, men det er vel strengt talt bare bortkastet tid og energi (les frustrerende)
Så over til det dere lurer på. Såvidt sex. Dere er inne på det føler jeg når dere snakker om muffe i big brother. Han har helt rett i at det er mulig å være inne i ei dame uten å ha sex. Men man må da være forsiktig og ikke gjøre noen bevegelser. Det er når man bare ligger inne ohsweetheavenlyvagina og bare koser at man har såvidt sex. Bare ligge og kjenne varmen og nærheten.
Det er ikke sex med andre ord. Men såvidt. Veldig nære.
Håper dere ble litt klokere, og er det noe dere lurer på, så er det bare å spørre.

Jørgen - sex educator
PS: Bra tema. det skal dere ha.

Anonym sa...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»