tirsdag, oktober 17, 2006

Drit i å drit i d da

Til alle dere på friskhuset og øvrige steder med svære pupper, gjerne hengende ned mot navlen, som finner det for godt å ikke ta på seg en BH på morgenen.

Ingenting galt i å ha hengepupper. Vi skjønner at det etterhvert blir normalt, og at de fleste får det på et tidpunkt. Det er heller ikke noe galt i å ha store pupper, for all del. Men faan heller, ta og ha på en BH. Vi vil se jenter med BH, hvertfall ikke uten. Det er ikke noe kult å se brystvortene gjennom genseren et sted mellom der puppene skal begynne og trusekanten, svaiende fra side til side i takt med gangen.

Av egne erfaringer kan vi også legge til at det slett ikke er særlig behagelig med fri flyt. Skal ikke skryte på oss så altfor store pupper selv, men til og med til oss er det ubehagelig. Det er en grunn til at BH'er og også sports-BH'er henger i butikkene. Ofte er det 25% på dem også.

Skulle noen ønske det, har vi mange BH'er på hittegodsavdelingen i Svartlien Bofellesskap som ingen vil vedkjenne seg. Der har vi også noen stringtruser for de som eventuelt har glemt å tatt på seg det.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Veldig bra at dere tar et oppgjør med dette, jenter! Det er godt å se at det ikke bare er oss gutter som synes bh-løse pendelsvingere er skummelt. Når det kommer damer med godt heng i brystpartiet uten støtte ser jeg får meg sånne store kraner med stålkuler til å rive hus med!
Skumle saker å slenge rundt med! Kan skade folk med sånt. Fortsett å kjemp den gode kampen!

Anonym sa...

Hehe. Lät skumt det där...

Anonym sa...

var ikke stringen jørgen sin?

Anonym sa...

Hmm.. Føler at dette bør tas opp til debatt.. Noen ser faktisk ganske bra ut med pupper som henger løst, men hengepupper bør festes inn i bh'er, enig på det området. Ang. de bh'ene og stringtrusene så er jo det en genial julegaveide.. F.eks, hvis dere jenter tar en stringtruse og en bh hver, så er det julegave fra meg til dere!

anniken sa...

Det er alt for meget, snut-stian. Vi smelter av din generøsitet:)