onsdag, august 30, 2006

Festival-sex

I helga er det Parkenfestival i Bodø. Dette gleder samtlige av Svartliens beboere seg til. Og vi må ærlig innrømme at spenningen ikke ble mindre da vi kunne lese følgende på adressa.no: "Trøndere har mest festival-sex. En av åtte nordmenn lar hemningene fare når de er på festival. Trønderne er i flertall. "
Siden 75 prosent av Svartlien er trøndere, kan denne helga med andre ord bringe med seg sex og sladder. Og det kan vi like. Dessuten er jo den resterende 25 prosenten skaptrønder av dimensjoner, så dette tror vi blir bra.

Allikevel vil vi rette en advarende pekefinger til alle som leser denne bloggen og som skal på festival i Bodø i helga. (Og da kanskje spesielt til trønderne siden det tydeligvis er de som har mest tilfeldig sex.) Adressavisen kan nemlig også informere oss om at nordlendingene er de som slurver mest med kondom. Og ikke bare det. De er også dårligst til å huske om de brukte kondom eller ikke. Dette stiller jo heldigvis Svartlien forberedt til da vi har et eget lager med kondomer som vi nå, etter å ha lest denne saken, selvfølgelig har store planer om å bringe med oss i helga. Så er dere en av de åtte som lar hemningene fare på festival og har glemt kondom er det bare å se etter en av Svartliens medlemmer. Vi befinner oss mest sannsynlig der det er mest alkohol.

Ingen kommentarer: