fredag, september 01, 2006

Stein-saks-papir

Torsdag 31. august var en stor dag for Svartlien bofelleskap. Da deltok nemlig samtlige medlemmer på nordnorsk mesterskap i stein-saks-papir-turneringen på Samfunnet i Bodø. Som store fan av å avgjøre vanskelige livsavgjørelser med stein-saks-papir var dette et naturlig element for oss.
Marthe ble beste kvinnelige nordnorske deltager og havnet på fjerdeplass, kun slått av en thailandsk svenske fra trøndelag med saksehånd. Hun angrer nå bittert på at hun ikke valgte stein.
Marianne klarte å vinne street fighten med flest street money og kvalifiserte seg da til NM i stein-saks-papir som foregår i Oslo 23. september. Dette klarte hun etter svært taktisk spill fra hele Svartlien der vi rett og slett gikk for all-in.
Det ser med andre ord ut til at Svartlien kommer til å innta Tigerstaden i slutten av måneden. Vinnerne i NM går videre til VM som skal foregå i Canada i november. Og for dere som ikke tror på noe av dette, kan dere besøke www.steinsakspapir.com og lese mer der. Hva ville verden vært uten stein-saks-papir sier nå bare vi?

Svartlien vil forøvrig bringe bilder fra den spennende turneringen senere!

Ingen kommentarer: