søndag, august 20, 2006

Glamourmodelling på lavt nivå

Idag har vi drevet glamourmodelling på lavt nivå. Ihvertfall litt. For dere skjønner at vi har startet opp Bodøstudentenes Alkohol- og Glamourmodellforening. Marianne har sett på TV at man ikke må skifte positur så raskt, men bevege seg sakte hele tiden. Det har vi øvd litt på. Også har vi tatt en øl på puls.

Og så har vi drukket litt sambuca, å akkurat da vi tok den første slurken, fant Anniken solbrillene sine. "Sambuca betyr lykke" sa hun da. Det har blitt foreningens slagord. Etter det har sambucan bragt oss lykke flere ganger.

Foreningen heter jo Alkohol- og Glamourmodellforening. Alkoholen kan gjerne skje for seg selv. Men etter kveldens små øvelser har vi funnet ut at alkohol er høyst nødvendig før det blir noen glamourmodellaktiviteter.

9 kommentarer:

Anonym sa...

alkohol og glamour forening?? Er dette en fancy måte å si at dere skal begynne å kle av dere når dere blir fulle?? Dere skriver det jo selv. At først litt alkohol..så glamour. Jeg ser fram til dette jenter. Hva med å starte egen hjemmeside også? Så kan dere tjene en slant i tillegg.

Anonym sa...

vi har vurdert å tilby oss å stille opp når bodøstudenten trenger litt drøye illustrasjonsfotos

Anonym sa...

hva med et innslag på studentkanalen??
vi er jo allitds på utkikk etter spennende reportasjer!

Anonym sa...

Bodøstudentens jørgen. hør på ordet. fingra av fatet. still opp sjæl

Anonym sa...

....men er det ikke min jobb?

anniken sa...

jo, jakob, du er jo æresmedlem!!!!

anniken sa...

og øystein jorem, det er ikke Bodøstudentens, som i avisen, det er bodøstudentenes, som i studentene i bodø. Så studentkanalen kan fortsatt slåss om rettigheter eller oppdrag eller whatevver.

Anonym sa...

blæ. men med ole m. som redaktør hadde dere vel ikke fått plass likevel...

Anonym sa...

mitt kjerneimage som kjernesunn kjernekar tillater meg ikkje å vere eit kjernemedlem i ein alkoholforening. alt av glamourmodellering derimot er meir i min løpebane, så lenge eg slepp å høyra på slik "glam-råkk". Døy alle "glam-råkkere"