tirsdag, juni 20, 2006

Hanoi:naa

Mhm, Hanoi, wiiiii!!

It's great. Spiste muligens rotte i dag. Den retten tror jeg muligens ikke kommer pa menyen i Svartlien. Ikke sikkert det var rotte da, men det var mistenkelig rodt. Men drakk en god smoothie like etterpa. Ingen av oss har blitt darlige enda!! braaaaaaaaa d... hehe.

Mange sma mennesker her. Nesten alle kjorer pa moped, det synes de er bra og jeg synes det er litt til besvaer ettersom de tuter og kjorer kjempefort og overalt. Men hvis vi gar i en klynge sakte over gata kan vi krysse nesten overalt uten problem. da ser de hvos vi gar og greier a ikke kjore pa oss, hehe.

Na ma jeg ga med de andre, men kommer sterkere tilbake. piz.

Spilte forresten et spill pa skjermen vi fikk pa flyet som var like artig som Knuts hoppespill. Det hette chase the mammuts eller sant og gikk ut pa a fange noen prikker i en slags labyrint for mammutene kom og tok deg. Pa hvert level ble mammutene raskere og sintere virket det som, og jeg kom pa level fire i lopet av natten.

2 kommentarer:

Øystein Jorem sa...

GOOOOD MORNING VIETNAM!

Saigon, shit; I'm still only in Saigon. Every time I think I'm gonna wake up back in the jungle.

Disneyland. Fuck, man, this is better than Disneyland.

I love the smell of napalm in the morning. You know, one time we had a hill bombed, for 12 hours. When it was all over, I walked up. We didn't find one of 'em, not one stinkin' dink body. The smell, you know that gasoline smell, the whole hill. Smelled like... victory.

Qvilio sa...

Napalm In the Morning, hehe, klassisk Sodom-låt!